Välkommen!

Det här är Botkyrka kommuns e-tjänst inom förskola, pedagogisk omsorg, fritidshem och grundskola. Här hittar du både kommunala och fristående verksamheter.

För att använda merparten av e-tjänsterna krävs det att du loggar in med e-legitimation eller med inloggningsuppgifter som du kan beställa längre ner på denna sida eller på ett medborgarkontor.

Sommar 2017
Under juli och början av augusti har vi begränsade resurser att svara på din ansökning. Din ansökan till skola kommer att hanteras så fort skolornas expeditioner öppnar.

Skolval 2017 (gäller bara er som var inbjudna till skolvalet i januari-februari 2017)
Du som är vårdnadshavare till barn folkbokfört i Botkyrka kommun som ska börja i förskoleklass eller har barn som redan går i skolan men måste byta skola för att gå klart grundskolan måste göra ett skolval.
Skolvalet är nu stängt för i år och du har fått ett placeringsbesked. Om du missat att göra skolvalet för din 6-åring så får du ansöka via "Sök grundskola" i stället. Om ni ska söka till åk 6 eller 7 får ni göra en bytesansökan via Min sida, Mina placeringar i stället.
Om du har gjort skolvalet och är missnöjd med placeringen så kan du från och med den 1 juli logga in och ansöka om BYTE av skolplacering, ställa dig i ”kö” för byte. (Innan 1 juli finns ingen placering i systemet att byta FRÅN!) Du ska inte använda fliken Sök grundskola för att söka annan skola!

Inte folkbokförd i Botkyrka/nyinflyttad?
Om du inte är folkbokförd i Botkyrka söker du plats via huvudmenyn i toppen på denna sida.

Har du skyddade personuppgifter?
Kontakta kommunen på telefon 08-530 610 00 om ditt ärende gäller barnomsorg. Kontakta skolan direkt om ärendet gäller grundskola.

Saknar du svenskt personnummer?
Besök ett medborgarkontor för att få hjälp med ansökningar.

Logga in

Klicka här för att komma till vår nya sida för inloggning med e-legitimation

Glömt lösenord?