Välkommen!

Det här är Botkyrka kommuns e-tjänst inom förskola, pedagogisk omsorg, fritidshem och grundskola. Här hittar du både kommunala och fristående verksamheter.

För att använda merparten av e-tjänsterna krävs det att du loggar in med e-legitimation eller med inloggningsuppgifter som du kan beställa längre ner på denna sida eller på ett medborgarkontor.


Skolval 2020

Skolvalet är nu stängt för i år och ni kommer att få ett placeringsbesked i början av april. Om du missat att göra skolvalet för din 6-åring så får du ansöka via "Sök grundskola" i stället. Om du ska söka till åk 6 eller 7 får du göra en bytesansökan via Min sida, Mina placeringar i stället.

Om du inte är nöjd med skolplaceringen i skolvalet kan du göra en bytesansökan from 1 juli 2020.

Söka sommarskola?
För att ansöka om sommarskola till ditt barn så måste du vara inloggad. Använd sedan fliken "Övriga ansökningar" högst upp till höger.

Observera
Om ni är två vårdnadshavare och en av er har gjort en bytesansökan till annan skola så måste även den andre vårdnadshavaren logga in och svara längst ner på sidan, annars ser inte skolan er ansökan.
Gäller även om ni fått ett Erbjudande om plats från en skola, båda vårdnadshavarna måste logga in och svara.

Har du skyddade personuppgifter?
Kontakta kommunen på telefon 08-530 610 00 om ditt ärende gäller barnomsorg. Kontakta skolan direkt om ärendet gäller grundskola.

Saknar du svenskt personnummer?
Besök ett medborgarkontor för att få hjälp med ansökningar.

Logga in

Klicka här för att logga in med e-legitimation

Glömt lösenord?