Välkommen!

Det här är Botkyrka kommuns e-tjänst inom förskola, pedagogisk omsorg, fritidshem och grundskola. Här hittar du både kommunala och fristående verksamheter.

För att använda merparten av e-tjänsterna krävs det att du loggar in med e-legitimation eller med inloggningsuppgifter som du kan beställa längre ner på denna sida eller på ett medborgarcenter.

Skolval 2018 (Gäller endast om du är folkbokförd i Botkyrka kommun)
Om du har gjort skolvalet och är missnöjd med placeringen så kan du från och med den 1 juli logga in och ansöka om BYTE av skolplacering, ställa dig i kö för byte. (Innan 1 juli finns ingen placering i systemet att byta FRÅN!) Du ska inte använda fliken Sök grundskola för att söka annan skola!

Mer information finns på www.botkyrka.se/skolvalet

Under juli och början av augusti har vi begränsade resurser att svara på din ansökan. Din ansökan till skola kommer att hanteras av skolorna så fort deras expeditioner öppnar igen efter semestrarna.

Inte folkbokförd i Botkyrka?
Om du inte är folkbokförd i Botkyrka söker du plats via huvudmenyn i toppen på denna sida.

Har du skyddade personuppgifter?
Kontakta kommunen på telefon 08-530 610 00 om ditt ärende gäller barnomsorg. Kontakta skolan direkt om ärendet gäller grundskola.

Saknar du svenskt personnummer?
Besök ett medborgarcenter för att få hjälp med ansökningar.

Klicka här för att komma till vår sida för inloggning med e-legitimation

(Den gamla versionen av e-inloggning här nedanför kommer snart att stängas ner.)