Välkommen!

Det här är Botkyrka kommuns e-tjänst inom förskola, pedagogisk omsorg, fritidshem och grundskola. Här hittar du både kommunala och fristående verksamheter.

För att använda merparten av e-tjänsterna krävs det att du loggar in med e-legitimation eller med inloggningsuppgifter som du kan beställa längre ner på denna sida eller på ett medborgarkontor.

Skolansökningar sommaren 2019
Under juli och början av augusti har vi begränsade resurser att svara på din skolansökan (byte eller nyinflyttad). Din ansökan kommer att hanteras så fort skolornas expeditioner öppnar. Om du har frågor, kontakta skolan direkt.
Observera!
Om ni är två vårdnadshavare och en av er har gjort en bytesansökan till annan skola så måste även den andre vårdnadshavaren logga in och svara längst ner på sidan, annars ser inte skolan er ansökan.
Gäller även om ni fått ett Erbjudande om plats från en skola, båda vårdnadshavarna måste logga in och svara.

Inte folkbokförd i Botkyrka kommun?
Om du inte är folkbokförd i Botkyrka kommun söker du plats via huvudmenyn i toppen på denna sida.

Har du skyddade personuppgifter?
Kontakta kommunen på telefon 08-530 610 00 om ditt ärende gäller barnomsorg. Kontakta skolan direkt om ärendet gäller grundskola.

Saknar du svenskt personnummer?
Besök ett medborgarkontor för att få hjälp med ansökningar.

Klicka här för att komma till vår sida för inloggning med e-legitimation

(Den gamla versionen av e-inloggning här nedanför kommer snart att stängas ner.)