Välkommen!

Det här är Botkyrka kommuns e-tjänst inom förskola, pedagogisk omsorg, fritidshem och grundskola. Här hittar du både kommunala och fristående verksamheter.

För att använda merparten av e-tjänsterna krävs det att du loggar in med e-legitimation eller med inloggningsuppgifter som du kan beställa längre ner på denna sida eller på ett medborgarkontor.

Skolval 2018
Du som är vårdnadshavare till barn folkbokfört i Botkyrka kommun som ska börja i förskoleklass hösten 2018 eller har barn som redan går i skolan men måste byta skola för att gå klart grundskolan måste göra ett skolval.
Ni kommer att få information hemskickad i januari 2018. Skolvalet kommer att vara öppet måndag 15 januari till och med måndag 5 februari. Det är ingen idé att ansöka via "Sök grundskola" för det kommer att bli avslag - vänta tills skolvalet har öppnat. Det är heller ingen idé att söka till 6-års med önskan att börja på vårterminen 2018, för det är så många barn i vår kommun så det finns inte plats att få börja "året innan".

Söka sommarskola?
För att ansöka om sommarskola till ditt barn så måste du vara inloggad. Använd sedan fliken "Övriga ansökningar" högst upp till höger.

Inte folkbokförd i Botkyrka/nyinflyttad?
Om du inte är folkbokförd i Botkyrka söker du plats via huvudmenyn i toppen på denna sida.

Har du skyddade personuppgifter?
Kontakta kommunen på telefon 08-530 610 00 om ditt ärende gäller barnomsorg. Kontakta skolan direkt om ärendet gäller grundskola.

Saknar du svenskt personnummer?
Besök ett medborgarkontor för att få hjälp med ansökningar.

Klicka här för att komma till vår nya sida för inloggning med e-legitimation

(Den gamla versionen av e-inloggning här nedanför kommer snart att stängas ner.)